CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstai 13. maaliskuuta 2008

Olkoon tuulet suotuisat!


Moi männynkävyt.


Taas uusi päivä kahviksen aina kiinnostavassa elämässä. Täällä Piippukatu 3:ssa onkin oikein kansainvälistä menoa. Tämä tuli itse kahvikonemiehellekin selväksi, kun näin erittäin upean markkinointivideon Tiimiakatemian laivaseminaarista. Tämän jälkeen myös kahvikonemies ilmoittautui mukaan tälle mahtavalle reissulle!


Ongelmiakin kahvikonemiehellä on. Muistini nimittäin on mennyt totaalisesti. Nyt tarvitsisi kahvikonemies muistutusta kuka minä oikeen olen, ja mitä olen tehnyt aikaisemmin. Eihän edes kahvikonemies voi olla ilman historiaa!


Jos rakkaat lukijani voisivat auttaa kahvikonemiestä muistamaan oman nimeni, niin siitä olisi hyvä lähteä liikkeelle! Parhaasta vihjeestä kahvikonemies tarjoaa 5 vapaavalintaista kahvia Tiimiakatemian myyntipisteestä!


Muistakaa lapsoset olla tarkkana kuin kettu metällä. Etenkin syksyllä!

1 kommenttia:

näkeeketkäpärjää kirjoitti...

Salakavalasti vilkutin ja iskin silmää tämän nahkabokserisen ja nesteisen herrasmiehin kanssa. Maksoin hänelle myös seurasta odottan saavani kiihkeää kahdenkeskeistä nautintoa. Odotusteni mukaisesti Herra kahvikonemies oli nopea toimissaan ja roiskautti heti mällit kuppiini, jotka siemailin suu hymyssä kulkiessani kohti uusia jakomielitautisen seikkailuja. Kyllä nyt näkee ketkä pärjää!